gal1

Descopera Lady Factory Gym

La Lady Factory Gym, credem in puterea unitatii feminine si in frumusetea care vine din interior. Situat in inima Bucurestiului, Lady Factory Gym nu este doar o sala de sport, ci o comunitate vibranta unde fiecare femeie este incurajata sa isi descopere si sa isi imbratiseze cea mai frumoasa versiune. Designul nostru industrial premium creeaza un spatiu unde te poti antrena intr-un mediu care inspira forta si eleganta.

O Experienta Fitness Exclusiv Feminina

BN4A9070 scaled 1

Lady Factory Gym este dedicata exclusiv femeilor, oferind o gama variata de servicii de fitness, de la sesiuni energice de aerobic pana la momente de relaxare in sauna noastra. Fiecare antrenament este conceput pentru a te mentine sanatoasa, tonifiata si plina de energie, imbunatatindu-ti nu doar forma fizica, ci si starea de bine emotionala si psihica.

Unitate si Frumusete

Sub sloganul “Girls United”, Lady Factory Gym promoveaza energia unitatii feminine. Aici, vei experimenta nu doar antrenamente care te vor transforma, ci si o comunitate care te sustine. Este locul unde unitatea feminina se manifesta prin forta, determinare si frumusete comuna.

BN4A1839 copy

Vino sa te Alaturi Comunitatii Noastre!

Te invitam sa faci parte din povestea noastra, sa te antrenezi alaturi de noi si sa descoperi puterea incredibila a unitatii feminine. La Lady Factory Gym, fiecare antrenament este o promisiune catre tine insati – o promisiune de frumusete, forta si unitate. Design Your Body. Lady Factory. Girls United!

ABONAMENTE

FITNESS

Indiferent daca esti la inceputul calatoriei tale de fitness sau esti deja o sportiva experimentata, la Lady Factory Gym vei gasi suportul, resursele si comunitatea de care ai nevoie pentru a-ti depasi limitele si a-ti imbunatati continuu performanta. Vino sa te alaturi comunitatii noastre si sa traiesti experienta unica a fitness-ului la Lady Factory Gym!

Personal Trainer

AEROBIC

Aerobicul, cea mai eficienta activitate fizica prin intermediul careia ne oxigenam la nivel celular, cuprinde o serie de exercitii cu ajutorul carora trupurile noastre devin mai suple, mai usoare, mai mobile si mai rezistente. Aerobicul ne lucreaza in special picioarele, coapsele si mainile, dar totodata stimuleaza si eliberarea de endorfine in sange, facandu-ne mai fericite, mai zambitoare si mai increzatoare!