gal1

Servicii

De la dinamicele sesiuni de Fitness si Aerobic, care iti vor revigora corpul si mintea, pana la linistitoarele practici de Yoga si momentele de rasfat in Sauna noastra, fiecare aspect al ofertei noastre este gandit pentru a te sustine in calatoria ta catre o versiune mai sanatoasa si mai fericita a ta insati.

Cu Personal Training personalizat si o gama variata de clase de grup, Lady Factory Gym este mai mult decat o sala de sport – este un partener dedicat in calatoria ta de autotransformare. Indiferent de obiectivele tale de fitness sau de nivelul tau de experienta, la noi vei gasi suportul, motivatia si resursele de care ai nevoie pentru a-ti atinge si depasi asteptarile.

BN4A9397

Fitness

Orele de Fitness ne mentin sanatoase, frumoase, deosebit de tonifiate si energice. Sesiunile de fitness, care cuprind multiple exercitii de cardio si stretching, antreneaza intr-un mod distractiv si eficient musculatura intregului corp, actionand de la interior spre exterior, imbunatatind chiar si starea psihica si emotionala. Fitness-ul ne determina sa aratam bine si sa ne simtim exceptional!

Aerobic

Aerobicul, cea mai eficienta activitate fizica prin intermediul careia ne oxigenam la nivel celular, cuprinde o serie de exercitii cu ajutorul carora trupurile noastre devin mai suple, mai usoare, mai mobile si mai rezistente. Aerobicul ne lucreaza in special picioarele, coapsele si mainile, dar totodata stimuleaza si eliberarea de endorfine in sange, facandu-ne mai fericite, mai zambitoare si mai increzatoare!

BN4A9117
DSC 8307

Yoga

Beneficiile practicei de yoga se extind dincolo de sala; aceasta ajuta la reducerea stresului, imbunatatirea concentrarii si cresterea constientizarii corporale. Prin combinarea posturilor (asanas) cu tehnicile de respiratie (pranayama) si meditatie, yoga la Lady Factory Gym devine un instrument puternic pentru a sustine un stil de viata sanatos si echilibrat.

Sauna

Sauna reprezinta un rasfat pe care orice femeie trebuie sa si-l acorde cel putin o data pe saptamana! Minutele in sauna vor avea un efect divin asupra ta: trupeste si sufleteste. Beneficiile saunei sunt multiple: ajuta la detoxifierea organismului, fortifica imunitatea, imbunatateste circulatia, reduce tensiunea musculara si articulara, ajuta la slabit, infrumuseteaza pielea si reduce stresul de zi cu zi!

BN4A0963

R-FIT

R-Fit este un aparat de fitness profesional care ajuta la tonifierea musculara si reducerea celulitei rapid, prin exercitii izometrice.

R-Fit si masajul asociat pot imbunatatii metabolismul, circulatia, flexibilitatea musculara si pregatirea pentru antrenament, reducerea durerii musculare si recuperarea post-efort,

Are rezultate fenomenale in tonifierea musculara si diminuarea celulitei, recomandarea fiind de 2-3 sedinte pe saptamana pentru obtinerea rezultatelor si tuturor beneficiilor pe care le are.

R-Fit reprezinta o inovatie in domeniul echipamentelor de fitness, combinand tehnologia avansata cu principiile exercitiilor izometrice pentru a oferi o solutie eficienta si accesibila pentru tonifierea musculara si reducerea celulitei. Acest aparat profesional este proiectat pentru a maximiza eficienta antrenamentelor, facandu-le mai eficace intr-un timp mai scurt, ceea ce il face ideal pentru persoanele cu un program incarcat.

Beneficii Multiple

  • Tonifiere Musculara si Reducerea Celulitei: R-Fit ofera o solutie eficienta pentru tonifierea zonelor problematice si reducerea aspectului de celulita, datorita stimularii intense a muschilor si imbunatatirii circulatiei sanguine in zonele vizate.
  • Imbunatatirea Metabolismului: Utilizarea regulata a aparatului poate contribui la accelerarea metabolismului, ceea ce faciliteaza arderea caloriilor si pierderea in greutate.
  • Imbunatatirea Circulatiei si Flexibilitatii: Prin stimularea fluxului sanguin, R-Fit ajuta la imbunatatirea circulatiei si la cresterea flexibilitatii musculare, ceea ce este esential pentru sanatatea generala si pentru prevenirea accidentarilor.
  • Pregatirea pentru Antrenament si Recuperare Post-Efort: R-Fit poate fi folosit ca parte a incalzirii pentru a pregati muschii pentru efort, dar si in faza de recuperare, pentru a reduce durerea musculara si a accelera procesul de vindecare dupa antrenamente intense.

ABONAMENTE

FITNESS

Indiferent daca esti la inceputul calatoriei tale de fitness sau esti deja o sportiva experimentata, la Lady Factory Gym vei gasi suportul, resursele si comunitatea de care ai nevoie pentru a-ti depasi limitele si a-ti imbunatati continuu performanta. Vino sa te alaturi comunitatii noastre si sa traiesti experienta unica a fitness-ului la Lady Factory Gym!

Personal Trainer

AEROBIC

Aerobicul, cea mai eficienta activitate fizica prin intermediul careia ne oxigenam la nivel celular, cuprinde o serie de exercitii cu ajutorul carora trupurile noastre devin mai suple, mai usoare, mai mobile si mai rezistente. Aerobicul ne lucreaza in special picioarele, coapsele si mainile, dar totodata stimuleaza si eliberarea de endorfine in sange, facandu-ne mai fericite, mai zambitoare si mai increzatoare!