gal1

Termeni si conditii

 1. INFORMATII GENERALE
  1.1
  Acest site web (numit in continuare “SITE”) este administrat de RDC Textiles Industry (numita in continuare “SOCIETATEA”), cu sediul social in Bucuresti, Sector4, Calea Vacaresti nr 391,in incinta Centrului Comercial Sun Plaza, Cod Unic de Inregistrare 39745923, sub nr. J40/11646/13.08.2018.
  1.2 Datele noastre de contact sunt urmatoarele : Prin posta la adresa de corespondenta: Bucuresti, Sector4, Calea Vacaresti nr 391,in incinta Centrului Comercial Sun Plaza Prin e-mail la urmatoarea adresa: contact@ladyfactorygym.com – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri de returnare, sau orice alte informatie Prin telefon la numarul: 0754907045
  1.3 www.ladyfactorygym.com este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate pe site. Achizitia produselor se va face pe baza comenzilor primite prin intermediul site-ului sau prin achizitionarea directa a locatiei de la adresa mai sus mentionata.
 2. ACCEPTAREA CONDITIILOR
  2.1
  Navigarea pe site-ul www.ladyfactorygym.com urmata de plasare unei comenzi echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.
  2.2 Utilizarea site-ului www.ladyfactorygym.com, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
  2.3 Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
  2.4 In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste condiţii, va solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet.
  2.5 www.ladyfactorygym.com isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
 3. PROPRIETATEA INTELECTUALA
  3.1
  Continutul si designul www.ladyfactorygym.com, precum si orice alt material ce are legatura cu acesta si este trimis catre dvs. prin email sau furnizat prin orice alta modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.
  3.2 Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.ladyfactorygym.com fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
  3.3 Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru urmatoarele categorii : marci,logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.ladyfactorygym.com fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
  3.4 Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.ladyfactorygym.com, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.ladyfactorygym.com intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.
  3.5 Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila,din partea Societatii.
  3.6 Folosirea abuziva si fara acordul scris al Societatii a tuturor elementelor enumerate mai sus va fi facuta pe raspunderea persoanelor care savarsesc acest lucru, iar Societatea nu poate fi trasa la raspundere pentru informatiile preluate de pe site-ul nostru, si modificate fara acordul nostru si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.
 4. LIMITAREA RASPUNDERII
  4.1
  SOCIETATEA depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SOCIETATEA precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila din partea producatorilor. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre SOCIETATE fara preaviz sau pot contine erori de operare.
  4.2 www.ladyfactorygym.com isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).
  4.3 Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a unui email /mesaj de confirmare si expediere a comenzii din partea societatii. Orice alt email primit inainte nu tine loc de contract, drept urmare, lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.
  4.4 Informatiile incluse pe www.ladyfactorygym.com au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Societatea le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptului de autor si drepturilor conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Societatii la adresa contact@ladyfactorygym.com, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.
  4.5 www.ladyfactorygym.com nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul www.ladyfactorygym.com, acestea fiind puse la dispozitia www.ladyfactorygym.com de catre furnizori; Societatea preluandu-le de la furnizori fie in limba romana, fie in limba italiana/engleza si traducandu-le ulterior.
  4.6 Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Societatea nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
  4.7 Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care sunt publicate in sectiunile blog (blog literar), comunitate (inclusiv comunitate culturală) și secțiunea de comentarii/recenzii din cadrul domeniului www.ladyfactorygym.com sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a www.ladyfactorygym.com.
  4.8 SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.
  4.9 De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, prin urmare Societatea nu poate fi trasa la raspundere pentru descrierile incomplete, atata timp cat produsele au un minim de descriere.
  4.10 Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil, sau pana la data specificata la fiecare promotie in parte.
  4.11 SOCIETATEA nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe SITE.
  4.12 SOCIETATEA nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SOCIETATE a oricarei din obligatiile sale conform CONTRACTULUI si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
 5. DEFINITII
  In cuprinsul Informatiilor de mai jos, urmatorii termeni vor avea urmatoarea semnificatie, exceptand situatiile in care se specifica alt inteles :

  SOCIETATE : se refera la societatea care detine si administreaza prezentul site, respectiv RDC Textiles Industry SRL
  UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare si utilizare a site-ului.
  CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
  UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Societatii
  COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE- ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.
  CONTRACT: o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.Lansarea comenzii si e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.
 6. DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL
  6.1
  Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA isi deruleaza operatiunile pe SITE.
  6.2 Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant RDC Textiles Industry SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e- mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii. (Respectivul e-mail primit imediat dupa plasarea comenzii este doar o confirmare de primire a solicitării de comandă din partea dvs. Contractul dvs. de a cumpăra aceste produse nu este încheiat complet până când nu vom trimite un e-mail care vă anunță că produsele au fost expediate).
  6.3 Daca SOCIETATEA confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII.
  6.4 Acceptarea comenzii de catre SOCIETATE se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica expresa (e-mail) din partea SOCIETATII catre CIENT conform caruia produsele au fost expediate, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.
  6.5 Lansarea comenzii si e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.
  6.6 SOCIETATEA nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.
  6.7 Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre SOCIETATE.
  6.8 Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre SOCIETATE sau un furnizor al acestuia.
 7. OBIECTUL CONTRACTULUI.
  Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmata ulterior de catre SOCIETATE.
 8. PRETUL CONTRACTULUI.
  8.1
  Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe SITE. Pretul poate fi modificat de catre SOCIETATE, in orice moment, fara preaviz.
  8.2 Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului ca pot exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, SOCIETATEA va informa CLIENTUL asupra pretului corect.
  8.3 SOCIETATEA isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).
 9. MODALITATEA DE PLATA
  9.1
  Pe site-ul nostru sunt disponibile urmatoarele modalitati de plata : plata securizata online cu cardul sau plata in numerar/card la locatie.
  9.2 Plata online folosind cardul:Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2) .
  9.3 Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientuli platitor ca MOBILPAY / NETOPIA PAYMENTS
  9.4 Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
  9.5 Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie furnizat codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura (in functie de card, pot lipsi).
  9.6 Indiferent de valuta existenta in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii CLIENTULUI.
  9.7 Plata in numerar/card la locatie se va face doar dupa confirmarea comenzii cu unul din consultantii nostrii.
 10. POLITICA DE RETURNARE
  10.1
  Termenul în care poți să faci returul este de 14 zile (calendaristice) de la data cumpărării.
  10.2 Conform legii, orice client se poate retrage din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metodă dorește – mail, poștă, telefon, SMS, verbal la sediul sau punctul de lucru al unui comerciant și așa mai departe. Este însă datoria clientului să dovedească faptul că a făcut această declaraţie.
  10.3 Poți să returnezi fără niciun motiv un produs (sau produse, după caz) în termen de 14 de zile calendaristice din momentul achizitionarii produsului , indiferent de forma de organizare, ne rezervăm dreptul de a răspunderii cererii de retur a produsului (produselor, după caz) pe care le dorești returnate.
 11. FORTA MAJORA
  Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.
 12. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA.
  CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SOCIETATE si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.