BN4A9093 scaled 1

Antrenori si Inspiratie

La Lady Factory Gym, credem ca forta unei comunitati este data de oamenii care o formeaza. Echipa noastra este nucleul care alimenteaza spiritul vibrant si energia pozitiva ce definesc sala noastra de fitness dedicata femeilor. Fiecare membru al echipei noastre este aici pentru a te sustine, motiva si inspira, asigurandu-se ca fiecare vizita la Lady Factory Gym este o experienta imbunatatitoare si implinitoare.

Tea

Teodora Haidu 

Buna!S unt Tea si te astept la clasa de YOGA unde iti vei creste nivelul de relaxare, vei combate stresul si vei obtine echilibrul fizic si psihic.Impreuna vom invata sa fim prezenti, nu doar pe saltea in timpul practicii, dar si in viata de zi cu zi, si fata de oamenii si comunitatea din jurul tau. Abia astept sa ne cunoastem! 

Certificari: 

 • Terapeut practician de masaj terapeutic si energetic 
 • Theta Healing, Timeline Healing, Acces Bars , Light Healing 
 • Hatha Yoga pentru adulti, Yoga pentru copii. 

Specializari

Echilibrare si armonizare energetica, vindecare vibrationala prin sunet, calatorii interioare, medictatii ghidate si eliberari emotionale, vindecarea copilului interior. 

Diana Zamfirescu

Buna! Sunt Diana si te invit la clasa de Power Yoga unde vom antrena atat corpul cat si mintea, vom imbunatati flexibilitatea corpului cat si respiratia, toate intr-o atmosfera placuta acompaniata de muzica.De abia asteot sa ne cunoastem. 

Certificari: 

 • 200h Yoga Teacher Training Lead Your Life 
 • Power of Assisting Training 

Specializari

 Power Yoga-Journey Into Power 

Diana
Otilia

Otilia Chirita 

Hey, Sunt Oti si te astept sa ne cunoastem si sa facem echipa pentru a-ti atinge obiectivele cat mai repede! Ne vom intalni in cadrul Lady Factory Gym la clasele de aerobic BRAZILIAN BUTT, GET FIT, BANDS WORKOUT si ABS&CORE pentru a dat startul unei calatorii fitness destinata exclusiv femeilor! 

Certificari: 

 • Fitness scandinavia: fitness instructor
 • Aerobics instructor
 • Trx instructor

Specializari

Les mills bodycombat training, pound pound pro instructor

Paula Cucu

Buna!! Sunt Paula si fac sport de cand ma stiu! Prin sport am cunoscut o alta latura a vietii, aceea ca exista doar succes! 

“Este nevoie de timp, rabdare, munca grea, pasiune, bunatate si rezistenta pentru a trai un scop la scara larga dar atunci cand aceasta magie se intampla motivatia este gasita si rezultatul este clar. Despre asta este vorba atunci cand facem cunostiinta la clasele de grup Fitness: BODY PUMP si CARDIO STEP, unde impreuna vom dovedi propriului nostru corp ca este capabil de multe transformari spectaculoase. Sunt poate una dintre cele mai severe antrenoare, severa cu mine in primul rand si mi doresc sa vad rezultatele in oamenii care cred in mine. Ma gasiti usor, la Lady Factory Gym, un sanctuar adresat exclusiv femeilor iar numele meu este Paula, Paula Cucu.” 

Certificari: 

 • Aerobic and group fitness instructor
 • Personal trainer fitness.
 • Instructor certification move on fitness education
 • Ereps certicate

Specializari

Specialized in functional training cardio step and body weight.

Ana
Georgiana

Georgiana Dobre 

Buna! Ma numesc Georgiana si sunt instructor de aerobic & group fitness cu specializare in
clasele ce includ antrenamente total body. Antrenamentele concepute imbina exercitiile de
tonifiere, cardio si exercitiile pe muzica pentru ca experienta sa fie atat placuta cat si eficienta.
Te astept cu drag sa ne antrenam impreuna in cadrul claselor de aerobic: TABATA, STEP si
KANGOO JUMPS

Certificari: 

 • Fitness scandinavia – aerobic and group fitness instructor practician de masaj terapeutic si energetic 

Specializari

 • Total body class
 • Circuit training class
 • Functional training class
 • Kettle bell group class

Andreea Antonescu 

Buna! Sunt Andreea si sunt instructor de aerobic & group fitness cu specializare in clasele de ZUMBA. Te astept sa ne cunoastem si sa facem echipa in cadrul Lady Factory Gym la clasa de aerobic ZUMBA.

Certificari: 

 • Zumba instructor licensing program session
 • Official zumba instructor
Andreea

ABONAMENTE

FITNESS

Indiferent daca esti la inceputul calatoriei tale de fitness sau esti deja o sportiva experimentata, la Lady Factory Gym vei gasi suportul, resursele si comunitatea de care ai nevoie pentru a-ti depasi limitele si a-ti imbunatati continuu performanta. Vino sa te alaturi comunitatii noastre si sa traiesti experienta unica a fitness-ului la Lady Factory Gym!

Personal Trainer

AEROBIC

Aerobicul, cea mai eficienta activitate fizica prin intermediul careia ne oxigenam la nivel celular, cuprinde o serie de exercitii cu ajutorul carora trupurile noastre devin mai suple, mai usoare, mai mobile si mai rezistente. Aerobicul ne lucreaza in special picioarele, coapsele si mainile, dar totodata stimuleaza si eliberarea de endorfine in sange, facandu-ne mai fericite, mai zambitoare si mai increzatoare!